1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:

Månedshoroskop

For å lese ditt numerologiske horoskop for inneværende måned, må du først finne ut hvilket månedstall du er under påvirkning av.

Månedstallene i dette horoskopet går fra 1-9. Jeg gjør oppmerksom på at dette er et generelt horoskop som ikke er tilpasset ditt personlige år.

Dette gjør du ved å legge sammen følgende tall:

Eksempel for person født  1. februar.

    1    (Fødselsdag 1-31)

+ 2   (Fødselsmåned, tall fra 1-12)

+ 5   (Tall for nåværende år  2+0+1+2=5)

+ 2  (Tall for nåværende måned (tall fra 1-12)

=10=1+0=1. Månedstallet i eksempelet blir 1.

Måned nr. 1 - Midlertidig ny start

Dette er en måned som vil føre med seg nye begynnelser, nye mennesker og fornyet energi. Du kan få masse nye ideer, og har mer energi til å gjennomføre prosjekter som har blitt liggende. Brett opp ermene og gå løs på prosjektene som ligger foran deg. Det er på tide å handle, ikke stille spørsmål og dagdrømme. Ta sjanser i stedet for alltid å være på den sikre siden. En uventet mulighet kan komme din vei. Du føler sterkt på at du er i en startfase i livet selv om du kanskje ikke foreløpig har konkrete mål i sikte. Dette kan gjøre deg rastløs, og du kan få et sterkt behov for å bevege på deg. Noe kan skje som du ikke vil glemme på lang tid. Utfordringene og påkjenningene som kommer vil bli påført deg via andre personer. Romantikken ser ut til å bli gunstig denne måneden, spesielt hvis du er alene. Kanskje du treffer en som kan bli i livet ditt mer permanent fremover.

Måned nr. 2 – Vær tålmodig

Denne måneden kan du begynne å lure på hvor all energien du hadde forrige måned er blitt av. Du kan føle deg litt utbrent og usikker på hva slags retning livet ditt egentlig har tatt. Du spør kanskje deg selv om du muligens prøver å forandre for mye i livet ditt på en gang. Du vil ha mer humørsvingninger enn ellers, og får ikke forgang på noen ting. Siden du er svært følsom i denne perioden, vil du nok ta ting andre sier til deg mer seriøst enn det du vanligvis pleier. Du har større innsikt og perspektiv denne måneden. Prøv å roe ned og slappe av nå, bruk mer tid på å reflektere over livet. Prøv å finne din egen indre styrke, ikke let etter lykken utenfor deg selv. De romantiske utsiktene denne måneden ser svært bra ut, spesielt hvis du ikke prøver å gi inntrykk av at du sterkere enn det du egentlig er. Du vil på en karismatisk passiv måte virke tiltrekkende på andre ved kun å være deg selv.

Måned nr. 3 – Spredte energier

Det blir en sosial periode fylt med mye glede og gode vennskap. Du vil bli fristet til å være litt ekstravagant, så det kan være lurt å la kredittkortet ligge hjemme. Det er tid for å reise og bevege på seg. Messer, salgsarbeid, skuespill – uansett – kommunikasjon og kreativitet er på topp. Det er mulig du er borte fra dine kjære en periode denne måneden. Du vil føle deg mye lettere til sinns og ser hvilken retning livet ditt tar, og dette gir grunn til optimisme. Pass på at du ikke sprer energien din altfor mye denne måneden. Det vil komme flere muligheter for sosialt samvær, og du bør utnytte dette nå. Kreativiteten din er på et høydepunkt, det samme gjelder din sans for humor. Prøv og ikke presse på nå for å få fortgang på ting, la ting skje når de skjer. Du kommer til å bli mer energisk i tiden fremover og få fortgang på prosjektene dine, men start denne måneden med å slappe av og nyte livet.

Måned nr. 4 – Jobb, jobb og atter jobb

Denne perioden vil du lære en hel del via hindringer og utfordringer. På toppen av det hele vil familien din være ekstra krevende denne måneden. Du vil ikke få tid til så mye annet en jobb denne måneden. Du skal vise deg selv og alle involverte, at du er villig til å gjøre det som trengs for å nå dine mål. Det blir en krevende periode, og det er viktig at du har fokus på detaljer. Din evne til å organisere er forbedret, og dette slår positivt ut på dine karriereutviklingsmuligheter. Du må være disiplinert og ha orden i sysakene. Ikke utsett ting til senere, å slappe av for mye nå kan vise seg å være en stor feil. Dette er svært viktig denne måneden. Arbeidsmengden vil mest sannsynlig øke på, stå på. Denne måneden kan være litt frustrerende siden du må bruke så mye av energien din på rutinearbeid og detaljer. Husk da på at du nå legger grunnlaget for fremtidige muligheter og fremgang.

Måned nr. 5 - En rastløs periode

Denne måneden kan føre med seg forandringer på en del praktiske områder i livet ditt fordi endringer du har satt i gang tidligere på de indre plan vil nå manifestere seg. Det kan bli en dynamisk, hektisk men også spennende måned. Du vil føle lettelse fra byrder du har hatt, og en økende frihetsfølelse. Du må være mer fleksibel enn du vanligvis er. Flyt med og vær forberedt på en overraskelse eller to. Med all denne spenningen, kan det bli vanskelig å konsentrere seg om det man egentlig skal ha gjort, derfor må du ha selvdisiplin for å unngå at du sprer energien for mye. Hvis ikke er det fare for at du på slutten av måneden konkluderer med at du faktisk ikke fikk mye gjort! Romantisk sett kan det bli avslørt en nytelsessyk og uansvarlig side av deg. En rastløs, forvirrende og spredt måned ligger foran deg. Vær forsiktig da du veldig fort kan komme i konfliktsituasjoner med andre. Reiser kan dukke opp. Du kan havne i trøbbel da du er svært ”sanselig” denne perioden. Ikke ta viktige avgjørelser enda, vent til livet har stabilisert seg mer.

Måned nr. 6 - En krevende periode

Dette blir en måned med større fokus på følelseslivet ditt. Sjansen for et nytt forhold er absolutt tilstede. Ellers er det en måned med fokus på ansvar og plikter, du må gjøre mer for andre enn ellers. Familien vil mest sannsynlig kreve mer av deg. Har noe slumret under overflaten i et forhold, vil det mest sannsynlig komme til overflaten og må gjøres noe med. En konsekvens av påvirkningen av tallet denne måneden kan da fort resultere i at  noen forplikte seg dypere i forhold, mens andre separerer og skiller seg. Dette kommer til å bli en psykisk krevende måned for deg. Lag deg en timeplan da det er viktig at du holder det du det du lover.  Sørg for at du vet hva du skal prioritere, da andre mennesker kommer til å føles veldig krevende, og du må ofte stå på ditt og posisjonere deg. Prøv å styre unna konflikter i familien.

Måned nr. 7 - En filosofisk periode

Denne måneden representerer tid for ettertanke. Karrieren og kjærlighetslivet kommer i bakgrunnen, du blir drevet av et slags indre behov for og forså dine egne motiv og dine ønsker. Du skal bruke tid på deg selv denne måneden, så ikke få dårlig samvittighet hvis du føler du ikke gjør nok i den ytre verden. Du stiller spørsmål med det meste nå. Pass på at du ikke blir ”hyperaktiv” eller i motsatt fall overtrøtt. Prøv å finne en balanse mellom aktivitet og hvile. Ta vare på helsen, bygg opp igjen deg selv og vær tålmodig økonomisk. Du begynner å forstå hvor viktig de indre forandringene er, og dette kan vekke både frykt og spenning i deg. Frykten er basert på manglende evne til å se om det du tror du ønsker er det rette for deg. Spenningen kommer av at det i alle fall skjer noe i livet ditt! Prøv å gjøre det som føles riktig. Stol på din egen intuisjon og lytt til hjerte. Karriere er ikke spesielt prioritert, kun hvis du planlegger langsiktig. Ikke søk kortvarig profitt i denne perioden. Du vil mest sannsynlig ikke oppnå stort.

Måned nr. 8 - En travel periode

Jobb og økonomi står i fokus denne måneden. En svært travel måned ligger foran deg med massevis av arbeid! Det blir fokus på din økonomi. Du er mer autoritær og direkte en ellers. Du vil bli bedt om å vise hva du står for og hvem du er. Dette er en periode med prøvelser som er svært viktig for din videre vekst og utvikling i den materielle verden videre fremover. Få kontroll over økonomien din, og juster livsstilen din deretter. Bli kvitt gammel gjeld, rydd opp i økonomiske forhold. Ofte fører denne måneden med seg lykke og hell. Du er i en belønningsperiode, så mulighetene for at det kommer et oppsving i økonomien er absolutt til stede. Bli ikke overrasket om du blir om du får en utbetaling av et eller annet slag. Bruk pengene fornuftig, for eksempel kvitte deg med gammel gjeld. For profesjonelle spillere/gamblere kan dette være en periode med profitt. Kjærlighetslivet står sterkere i fokus nå. Kanskje du treffer noen via jobb eller forretning. Hvis det har vært problemer i et forhold vil det stabilisere seg og bli bedre denne måneden.

Måned nr. 9 – En avsluttende periode

Dette er en svært viktig måned som vil være preg av avslutninger. Du tar avgjørende og endelige valg som vil påvirke livet ditt svært mye videre fremover. Du kan føle deg forvirret og usikker med tanke på fremtiden. Slapp av, ikke slåss i mot og prøv og flyte med. Alt er som det skal være. Prøv å være tolerant og tålmodig, det er ikke helt det rette tidspunkt å sette igang nye prosjekter.  Det er lite stabilitet i livet ditt nå, og du kan være overfølsom, noe som fører til at du lettere tyr til tårene. Prøv og ikke bekymre deg for mye, du gjør fremskritt selv om du er svært så usikker. Ikke ta impulsive avgjørelser du vil angre på senere. Det vil nok komme øyeblikk med uforklarlige følelsesmessige svingninger og melankoli, da er det viktig å tenke fremover. Nære samtaler er bra for deg nå. Gjør deg klar til å slippe det gamle, og gjør det klar for det nye. Vær tålmodig denne måneden, resultatene av jobben du gjør vil nok ikke vise seg før det har gått litt tid.

Utarbeidet av numerolog Åse Karin Steinsland

Fru Larsen Klarsynt

Åse Steinsland Numerolog

Thorbjørn Synsk, healer, husrens

Valerie Liam Klarsynt Medium

Fransischa Synsk

Linda Klarsynt

Fellesnummer

teli123

Andrew Bevan QHP, DMS Astrol